EUR: 365,98 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Extra

Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

(Fotó: Instagram)

–Óriási fába vágtam a fejszémet, úgy döntöttem, hogy vlogot indítok! Sokan érdeklődtetek, hogyan is néz ki a Toman Diet módszer, miből áll, mit lehet és mit nem … Mivel a terhesség alatt felszaladt rám jó néhány kiló, amitől azóta sem sikerült megszabadulnom, arra gondoltam, a legjobb, ha a saját példámon keresztül mutatom be, hogyan működik gyakorlatban a diétám. Hogy hány kilótól kell megszabadulnom azt teljesen őszintén fogom nektek elárulni, és be is mutatom, hogy két gyerek és munka mellett hogyan küzdök meg a démonjaimmal – kezdte a videóban Tomán Szabina, aki januárban adott életének második gyermekének Szofinak. A modell egy egészen új oldalát mutatja be a vlogjában, hiszen láthatjuk, hogy ő is ugyanazokkal a hétköznapi problémákkal küzd, mint bármelyikünk. A fogyókúra első lépéseként pedig elővette mindannyiunk rémálmát, a mérleget. Az eredmény meglehetősen lesújtotta Szabinát, a készülék ugyanis 75,4 kilót mutatott. A kétgyermekes anyuka ezek alapján eldöntötte, hogy legalább 10, de inkább 13 kilótól szeretne megszabadulni, de ezt a kérdést egy szakemberrel is megvitatta. Mint mondja, a fogyáshoz napi ötszöri, fehérjében gazdag étkezésre lesz szüksége, és persze idővel majd mozgásra is.


–Az első szakasz a legnehezebb a diéta során, ez az amikor kiürítjük a szervezetünket. Dolgozni teljesen jól lehet mellette, de a sport az elején még nem megengedett, mert nagyon kevés energiát viszünk be. Csak a 15. naptól ajánlott elkezdeni mozogni, az egészséges életmódhoz hosszú távon az is elengedhetetlen. Emellett alapvető eleme a diétának a kipihentség és az alvás is – magyarázta a modell, akinek mindez 2 gyerek mellett nem mindig jön össze. A videóiban azonban nem szégyelli bemutatni azt sem amikor fáradt, vagy úgy érzi, hogy nincs több ereje. Emellett a mindennapjaiba is betekintést nyerhetünk, a bejegyzésekben ugyanis többször is feltűnik cuki kislánya, Szofi, és az exférjétől, Árpa Attilától született nagylánya, Amira is. Szabina a legújabb videóit hivatalos Facebook-oldalán is rendszeresen megosztja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.