EUR: 329,26 Ft
CHF: 302,95 Ft
2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Extra

Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

(Fotó: Instagram)

–Óriási fába vágtam a fejszémet, úgy döntöttem, hogy vlogot indítok! Sokan érdeklődtetek, hogyan is néz ki a Toman Diet módszer, miből áll, mit lehet és mit nem … Mivel a terhesség alatt felszaladt rám jó néhány kiló, amitől azóta sem sikerült megszabadulnom, arra gondoltam, a legjobb, ha a saját példámon keresztül mutatom be, hogyan működik gyakorlatban a diétám. Hogy hány kilótól kell megszabadulnom azt teljesen őszintén fogom nektek elárulni, és be is mutatom, hogy két gyerek és munka mellett hogyan küzdök meg a démonjaimmal – kezdte a videóban Tomán Szabina, aki januárban adott életének második gyermekének Szofinak. A modell egy egészen új oldalát mutatja be a vlogjában, hiszen láthatjuk, hogy ő is ugyanazokkal a hétköznapi problémákkal küzd, mint bármelyikünk. A fogyókúra első lépéseként pedig elővette mindannyiunk rémálmát, a mérleget. Az eredmény meglehetősen lesújtotta Szabinát, a készülék ugyanis 75,4 kilót mutatott. A kétgyermekes anyuka ezek alapján eldöntötte, hogy legalább 10, de inkább 13 kilótól szeretne megszabadulni, de ezt a kérdést egy szakemberrel is megvitatta. Mint mondja, a fogyáshoz napi ötszöri, fehérjében gazdag étkezésre lesz szüksége, és persze idővel majd mozgásra is.


–Az első szakasz a legnehezebb a diéta során, ez az amikor kiürítjük a szervezetünket. Dolgozni teljesen jól lehet mellette, de a sport az elején még nem megengedett, mert nagyon kevés energiát viszünk be. Csak a 15. naptól ajánlott elkezdeni mozogni, az egészséges életmódhoz hosszú távon az is elengedhetetlen. Emellett alapvető eleme a diétának a kipihentség és az alvás is – magyarázta a modell, akinek mindez 2 gyerek mellett nem mindig jön össze. A videóiban azonban nem szégyelli bemutatni azt sem amikor fáradt, vagy úgy érzi, hogy nincs több ereje. Emellett a mindennapjaiba is betekintést nyerhetünk, a bejegyzésekben ugyanis többször is feltűnik cuki kislánya, Szofi, és az exférjétől, Árpa Attilától született nagylánya, Amira is. Szabina a legújabb videóit hivatalos Facebook-oldalán is rendszeresen megosztja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.