2019. október 24., csütörtök
Salamon

PR

Szuperbuli a Hatoslottó születésnapján

A két zenész mindent bele adott, de a természet is többször beszállt háttérzenészként és zuhogott az eső. Ennek ellenére több ezren nézték végig a Hatos Lottó 30. születésnapja alkalmából rendezett másfél órás Sting & Shaggy Szuperkoncertet.

Sting & Shaggy a Szerencsejáték Zrt. 30. születésnapjára érkeztek Budapestre
MTI/Balogh Zoltán

 

Az esőre felkészült a koncert szervezője, a Szerencsejáték Zrt. is: a lottósorsoláskor használt számgolyókat idéző, gömbformára zsugorított esőkabátokat kaphattak a koncertre látogatók. Aki nagyon fázott, sapkát is beszerezhetett a lottótársaság csinos hosztesz lányaitól. Nem is tántorította el a bulitól a Hősök terétől az Andrássy úton át az Oktogonig feltorlódott tömeget az időjárás negatív „hozzáállása”.


A Szerencsejáték Zrt. hostessei esőkabátokat osztottak a koncerten
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A Punnany Massif melegítette be a rajongókat és a hangfalakat Sting és Shaggy fellépéséig. A szervezők felkészültek az óriási érdeklődésre, hiszen Sting 20004-ben járt utoljára Budapesten.

Esernyő alatt is jó buli volt
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A technika profi volt, ahogy a szervezés is. Harsányi Levente műsorvezető visszaszámlálása és a közönség hangereje  szólította színpadra a két világsztárt. Az Englishman in New York némileg módosított verziójával kezdtek, azután jöttek sorban az ismert slágerek a zuhogó esőben, és elhangzottak a közös albumuk sikeres számai is. A két világsztár változatos stílusban és egyedi előadásmódban láthatóan élvezte közös fellépésük budapesti turnéállomását és a közönség kitartó esőtűrő képességét. Sting néha csak háttérénekes volt és basszusgitározott, Shaggy sokat bohóckodott, de mindezt profi módon tették.


Mobil lottózóban kísérthették Fortunát a rajongók
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Akik ott voltak a születésnapi szuperkoncerten, szerencsésnek érezhetik magukat. Azonban természetesen arra is volt lehetőség, hogy a rajongók megkísértsék Fortunát. A helyszínen ugyanis egy mobil lottózó is helyet kapott, ahol sorsjegyet kaparhattak, tippelhettek, ikszelhettek a bulira látogatók. Akár az ünnepelt 30 éves Hatoslottón is próbára tehették szerencséjüket.

Sok-sok hasznos holmi a Szerencsejáték Zrt. standjánál
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Hat 45-ből 30 éve

1988. október végén tartották az első Hatoslottó-sorsolást. Kezdetben havonta, majd kéthetente, később pedig már hetente volt húzás. Akkoriban egy szelvény ára 10 forint volt. Már a második sorsoláson volt telitalálatos. A Hatoslottó történetének eddigi legnagyobb főnyereményét 2008-ban vihette haza egy szerencsés játékos, aki csaknem 3 milliárd forinttal lett gazdagabb.

Kapcsolódó Cikkek

 • Most király lehet, aki rosszul tippel!

  Most király lehet, aki rosszul tippel!

  Megérkezett a TippmixPro legfrissebb nyereményjátéka, az Oddskirály. A részvétel minden játékos számára elérhető, aki hitelesített regisztrációval rendelkezik a Szerencsejáték Zrt.

 • Nagy Laci: A szerencséért meg kell dolgozni!

  Nagy Laci: A szerencséért meg kell dolgozni!

  A szerencsét keresni kell – vallja Nagy Laci, aki 22 év élsport után idén májusban vonult vissza. A szorgalmáról és kitartásáról híres kézilabdázó szerint a kemény munka önmagában csak nagyon kevésszer elég a sikerhez, ahhoz ugyanis jó adag szerencse is kell.

 • A közös játéknak nem lehet akadálya

  A közös játéknak nem lehet akadálya

  Óbuda, Veszprém és Miskolc után most a VIII. kerületben adtak át egy olyan játszóteret, ahol ahol az ép és a fogyatékossággal élő gyerekek együtt élvezhetik a játék adta örömöket.

 • Amit biztosan nem tudtál Bryan Adamsről

  Amit biztosan nem tudtál Bryan Adamsről

  Szeptember 28-án világsztárral ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten Bryan Adams lép fel.