2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Támogatja a bevándorlást a DK-s

Újabb szintet lépett Gyurcsány pártjának idiotizmusa. Ezúttal a DK korábbi alelnöke, Bauer Tamás fejtette ki, hogy szerinte hasznosabb a bevándorlás, mint a magyar gyermekek születése.

A korábban az SZDSZ-ben is politizáló Bauer Facebook-posztjában azt állította, hogy Magyarország demográfiai problémáit kizárólag a bevándorlással lehet orvosolni. A politikus szerint nem az a baj, hogy nem születik elég gyermek, hanem hogy nincs elég nő, aki világra hozná a jövő generációját.


– Magyarországnak is bevándorlásra lenne szüksége, mint a nyugat-európai országoknak – összegzett Bauer Tamás. Arról persze már nem beszélt, hogy az említett országokban (Svédország, Németország, Franciaország stb.) milyen problémákat okozott a bevándorlás, hogyan nőtt a bűnözés, a nemi erőszakok vagy éppen a terrortámadások száma.

A DK-s ezenkívül azzal sem ért egyet, hogy munkavégzéshez kössék a családtámogatást, illetve azzal sem, hogy minden gyereknek joga van egy apához és egy anyához.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.