EUR: 333,96 Ft
CHF: 306,38 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Belföld

Tanácskozott a Városok, Falvak Szövetsége Pápán

A Városok, Falvak Szövetségének tanácskozását rendezték meg pénteken Pápán.

A több mint harminc önkormányzatot tömörítő szervezet képviselői egyebek mellett a további együttműködés lehetőségeiről tanácskoztak.

Halász János, a Városok és Falvak Szövetségének (VFSZ) elnöke, fideszes országgyűlési képviselő a fórumot megelőző sajtótájékoztatón elmondta: a VFSZ célja az, hogy a különböző méretű és hagyományú települések megismerjék egymás értékeit.

Áldozó Tamás, Pápa polgármestere (Fidesz-KDNP) kitért arra, hogy a szervezet segítségével olyan alkalmazást fejlesztettek ki, amely alkalmas lehet arra, hogy a turisták eligazodjanak városban, a helyieknek pedig egyebek mellett az ügyintézésben nyújthat hatékony segítséget.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folytatódik a családvédelmi akcióterv

  Folytatódik a családvédelmi akcióterv

  A család az egyik legfontosabb egészségvédő faktor, a családokba történő befektetés az egészségügyi prevenciót is erősíti – jelentette ki Novák Katalin, család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár a TEDxDunapart konferencián.

 • Adjunk nevet a kiskutyáknak!

  Adjunk nevet a kiskutyáknak!

  Kilenc német juhászkutya született három hete Dunakeszin, a kis négylábúak szeme már kinyílt, most próbálkoznak elindulni. Most éppen a nevükre várnak, a rendőrség Instagram-oldalán bárki javasolhat nevet a kis négylábúaknak, a lényeg, hogy „i”-vel kezdődjön – írja a rendőrség a honlapján.

 • 69 kiló heroint foglaltak le Budapesten

  69 kiló heroint foglaltak le Budapesten

  A magyar bűnüldözés történetének egyik legnagyobb mennyiségű – 69,1 kilogramm súlyú – heroinszállítmányát foglalták le a rendőrök Budapesten.

 • Januártól életbe lép a nagyszülői gyed

  Januártól életbe lép a nagyszülői gyed

  Megteremti a kormány a munkavállalók védelmét a januártól életbe lépő nagyszülői gyedet igénybe vevők számára a munka törvénykönyvének módosításával – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.