2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Érd

Tanárnő és primadonna egyben

Fotó: Temesi László

Az utóbbi hetekben szinte az egész országot bejárta Szóka Júlia Érden élő operettprimadonna; kecskeméti jótékonysági koncerttől a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházig, ahol a Cigányvarázs című nagyszabású gálaműsorban a legjobb prímásokkal, cigányzenészekkel együtt lépett fel. Gyakran szerepel közösen tanítványaival, merthogy tanít az érdi Lukin László Alapfokú Művészeti Iskolában is. Nem lesz „csendesebb” a november sem: többek között Nagyváradon énekel, de hallani lehet majd a Duna TV Jó ebédhez szól a nóta című műsorában is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.