EUR: 336,71 Ft
CHF: 314,17 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Hódmezővásárhely

Tankcsapda-koncert –15 év után

Lukács Laci, Sidlovics Gábor és Fejes Tomi, azaz a Tankcsapda volt a Rádió 7 november 12-i kívánságműsorának vendége. A zenekar december elsején nagyszabású koncerttel érkezik Hódmezővásárhelyre, illetve több újdonságot is „piacra dobnak”.

Lukács László, a Tankcsapda frontembere idén töltötte be 50. életévét, amit egy turnéval ünnepelnek meg. A Lukács 50 elnevezésű koncertsorozat állomásai között Vásárhely is szerepel, így 15 év után ismét felcsendülnek a Tankcsapda dalai a városban – december első napján nálunk nyomják a rock and rollt.


A Tankcsapda hosszú idő után újra Hódmezővásárhelyen ad koncertet, a Hódtói Sportcsarnokban

A koncert több szempontból is különleges lesz. Az egész turnénak volt egy olyan tematikája, hogy a dalokat a megjelenés sorrendjében játszották. Azonban a novemberi és decemberi koncerteken – így Vásárhelyen is – pont fordítva lesz: a legfrissebb dalok hangzanak el először, a koncert végén pedig jönnek a régiek. Ez a tematika egyedülálló, egyik banda sem próbálta még az országban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.