2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Budapest V.kerület

Tárolót a társasházakba!

Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

Elkötelezett a környezetbarát közlekedés fejlesztése mellett Belváros-Lipótváros önkormányzata. Az elmúlt években számos olyan megoldás mellett tette le a voksát a kerületvezetés, amely hozzájárul ahhoz, hogy a főváros szívében csökkenjen az autós közlekedés okozta terhelés. E szándékot szolgálja az is, hogy az önkormányzat támogatja a kerékpáros közlekedés fejlesztését. Most azzal, hogy pályázatot ír ki a kerületi társasházak részére, amelyek így vissza nem térítendő pénztámogatáshoz juthatnak hozzá. Ebből minimum 70 cm magas, fedett szerkezetű kerékpártámaszokat alakíttathatnak ki a társasház osztatlan közös tulajdonú területén.

A pályázat beadási határideje november 20. kedd 16 óra. A pályázati kiírás beszerezhető a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, illetve letölthető a www.belvaros-lipotvaros.hu oldalról.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest madártávlatból

    Budapest madártávlatból

    Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

  • Eifert-képek Újpesten

    Eifert-képek Újpesten

    Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.