EUR: 330,15 Ft
CHF: 301,76 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb X.kerület

Társasozzunk együtt!

Az október végén rendezett esemény után november 17-én és december 8-án is társasjátékklubot tart a Magyar Társasjátékos Egyesület a Kőrösi Kulturális Központban. Az asztali játékokat szakértő játékmesterek segítségével próbálhatják ki a résztvevők, ahol kisebb-nagyobb csoportokba rendeződve van lehetőség a játékra minden alkalommal nyolc órán át. A részvétel ingyenes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.