EUR: 335,63 Ft
CHF: 312,51 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb Tatabánya

Taskenti ezüst Csernoviczki Éva nyakában

Újabb nemzetközi versenyen állhatott dobogóra Csernoviczki Éva. Az Ippon Judo Tatabánya SE olimpiai bronzérmes cselgáncsozója a Taskentben megrendezett Grand Prix viadalon szerzett ezüstérmet.

Éva a 48 kilogrammos mezőnyben a 25 versenyző közül erőnyerőként kezdett, majd 1 perc 26 másodperc alatt legyőzte a török Kilicet. A legjobb négy közé jutásért a román Ungureanu várt rá, aki csak 35 másodpercet bírt ki kiválóságunk ellen, ugyanis Éva ipponnal fejezte be a mérkőzést. Az elődöntőben a szerb Nikolic egészen sokáig bírta: ez a mérkőzés aranypontban fejeződött be, szintén ipponnal. A finálé sajnos nem sikerült a koszovói Krasniqi ellen, mivel a magyar cselgáncsozót leléptették, azonban  egy ilyen erős mezőnyben az ezüstérem is kiváló eredménynek számít.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.