2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb Békéscsaba

Telt ház a gálaesten

Idén nyolcadik alkalommal szervezte meg a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat a Jókai Színházzal közösen az Angyalok szárnyalása című gálaestet, amely nem meglepő módon ebben az évben is telt házat vonzott.

Sziszák Katalin, a központ igazgatója a rendezvényen elmondta, hogy egyre bővül a támogatók köre, és a közönség soraiban is egyre többen ülnek. De talán a közönségnél még nagyobb élményt kapnak a fiatalok, akiket ünnepel a közönségük, és akiknek ez az este bőven felér egy karácsonyi ajándékkal. Hiszen a színpadon a művészek most már barátaik társaságában adhatják elő azokat a produkciókat, amelyekre szívvel-lélekkel hónapokon át készültek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.