EUR: 322,12 Ft
CHF: 283,10 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Tenisz helyett vetkőzik Constance

Constance Jablonski az egyik legsikeresebb francia származású modell. Mindössze 15 éves volt, amikor jelentkezett egy helyi modellügynökséghez, azóta pedig szépsége előtt egész Európa, Amerika és Ázsia is fejet hajt.

2016-ban a  Top 50 Model Women List alapján a tizenegyedik legkeresettebb modell volt. A 27 éves szőke szépség korábban hivatásos teniszezőnek készült, de kilenc év után letette az ütőt, és azóta – a férfiak legnagyobb örömére – a kamera előtt vagy a kifutón mutatja be tökéletes testi adottságait.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.