2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Extra

Tenya a lovaira költötte a nyereményét

Pintér Tibor és fiatal kedvese, Frida nyerte A legbátrabb páros első évadát és az ezzel járó 10 millió forintot. A színész a nyeremény nagy részét már elköltötte a lovaira, barátnője pedig édesanyjának szeretne autót venni.

Pintér Tibor
Fotó: Mészáros Diána

Kevesen gondolták volna a TV2 műsorának elején, hogy Pintér Tibor és nála több mint húsz évvel fiatalabb barátnője, Frida nyeri A legbátrabb párost.


A szerelmesek rengeteget veszekedtek, és komolyan próbára tette kapcsolatukat a Máltán forgatott műsor. Soha ennyi időt nem töltöttek kettesben, itt ismerték meg igazán egymást.

– Az utolsó pillanatokban is lehetett látni, hogy mennyit nyírtuk egymást. Remek ön- és párismereti tréning volt. Ugyanakkor szerintem Frida az őszinteségével nagyon szerethető lett ebben a műsorban – magyarázta Pintér Tibor a Fem3 Caféban.


– A végére jöttem bele igazán, az elején elvoltam, mint egy szobanövény – vallotta be Frida, aki azt is elárulta, hogy mire szeretné költeni a nyeremény rá eső részét.

– A nagy részét szeretném félretenni és lekötni. Venni akarok anyukámnak egy autót, mert még sosem volt saját kocsija. Az iskolámat is szeretném finanszírozni, és jogosítványt is akarok szerezni – magyarázta a fiatal lány, akire nagyon büszke volt a párja, hogy ilyen előrelátó. Pintér ugyanakkor már a nyeremény nagy részét elköltötte. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen arányban osztoztak.

– Nekem már el is ment a Nemzeti Lovas Színház lovainak takarmányozására. De természetesen a gyerekeimnek és az édesanyámnak én is félretettem egy kicsit, hogy ha bajban vannak, tudjak mihez nyúlni. Persze a nagy része a színházi projektre megy – magyarázta a lovas színház igazgatója. Jövő kedden indul a TV2-n A legbátrabb páros második évada, ahol újabb hét sztárpár teszi próbára magát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek