EUR: 336,56 Ft
CHF: 313,77 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb IX.kerület

Terence Hill a Heim Pál kórház javára jótékonykodik

Február 16-án ismét Magyarországra érkezik Terence Hill a Guido & Maurizio De Angelis-koncert egyik sztárvendégeként. Az eseményt megelőzően egy jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta, amelynek kapcsán titokban ismét hazánkban járt. Az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a Különben dühbe jövünk című filmben látható autó. A bevételből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkját bővítik.

Terence Hill a győztesnek járó Dune Buggy – val járt a Heim Pál Gyermekkórházba

A jótékonysági aukció kampányában örömmel vállalt szerepet Terence Hill, aki a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette egy titokban tartott magyarországi látogatásán. A világsztár elmondása szerint mind a gyerekek, mind az alkalmazottak óriási szeretettel fogadták a kórházban.


Az árverés december 1-jén indul a kulonbenduhbejovunk.hu oldalon, amelynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját. Az autó egy az egyben olyan, mint a Különben dühbe jövünk című film legendás Buggyja. A nyertes nevét Terence Hill hirdeti ki február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncerten, a Papp László Budapest Sportarénában.

– Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg a személyében – nyilatkozta dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosa. – Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre!

Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.