EUR: 319,15 Ft
CHF: 282,10 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Miskolc

Terepfutók népesítették be a Disznókő birtokot

Hatodik alkalommal rendezték meg a Disznókő Tokaj Futókör elnevezésű terepfutóversenyt, amelyre az ország minden részéből érkeztek sportemberek, mintegy háromszázan.

A házigazda Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet mezőzombori központjában a rendező Marathon Club munkatársaitól kora reggeltől folyamatosan vették át rajtszámaikat a futók, akik közül a 18 év felettiek egy-egy palack finom bort is kaptak ajándékba.


A legrövidebb egyéni távon és a váltókban is látványos csatákat láthattak az érdeklődők – fotó: Lokál

A csodálatosan szép időben lezajlott első rajthoz a Joyson-félmaraton (az MC Joyson Félmaraton Tour 4. állomása) – egyéni és váltó –, valamint a Nomád-kismaraton mezőnye sorakozott fel, hogy meghallgassa a szokásához híven ezúttal is futásra vállalkozó Mészáros László birtokigazgató köszöntő szavait, majd Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, a verseny védnöke rajtjelére nekilóduljon a választott táv teljesítésének. Egy órával később elindult a Nomád-minimaraton népes csoportja is.

A célba érkezést követően, miután mindenki megkapta a meglepetés-befutóérmét, a Zarándy Vilmos vezette Sárga Borház étterem finom gulyással vendégelte meg a résztvevőket, akik két alkalommal borkóstoláson is részt vehettek, és barangolhattak a helyszínen, a Tokaj-hegyaljai piacon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.