EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Titokban férjhez ment Meg Ryan

Meg Ryan és John Mellencamp már nyolc éve egy párt alkotnak. Tavaly el is jegyezték egymást, de az esküvőt nem tartották még fontosnak.

Úgy tűnik azonban, meggondolták magukat, hiszen az OK magazin arról számolt be, hogy nemrég titokban kimondták a boldogító igent. „A hétvégén volt a lagzi, ahol húsz közeli barátjuk volt csak jelen, és persze, a gyerekeik.  (..) Büféasztalos esküvő volt, és John bandája zenélt. A vőlegény meglepte új aráját egy balladával is, amit neki írt erre az alkalomra” – mondta a pár egyik közeli barátja.


Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.