EUR: 322,84 Ft
CHF: 283,66 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Titokban férjhez ment Meg Ryan

Meg Ryan és John Mellencamp már nyolc éve egy párt alkotnak. Tavaly el is jegyezték egymást, de az esküvőt nem tartották még fontosnak.

Úgy tűnik azonban, meggondolták magukat, hiszen az OK magazin arról számolt be, hogy nemrég titokban kimondták a boldogító igent. „A hétvégén volt a lagzi, ahol húsz közeli barátjuk volt csak jelen, és persze, a gyerekeik.  (..) Büféasztalos esküvő volt, és John bandája zenélt. A vőlegény meglepte új aráját egy balladával is, amit neki írt erre az alkalomra” – mondta a pár egyik közeli barátja.


Kapcsolódó Cikkek

 • Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kovács Patrícia őszintén mesélt arról, hogy bizony neki is vannak kételyei a gyerekneveléssel kapcsolatban. Egy-egy nehéz döntés előtt mindig arra gondol először, hogy vajon ezt a körülötte lévők hogy csinálnák.

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.