2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb Tatabánya

Tornával avatták fel a megújult pályákat

A Grundfos, a T-Szol Zrt. és a helyi média képviselői mérték össze erejüket azon a tornán, amellyel a Jubileum Park felújított műfüves labdarúgópályáit avatták fel.

Elkészültek a műfüves labdarúgópályák a Jubileum Parkban, amely a jövőben is házigazdája lesz a városi kispályás labdarúgó-bajnokságnak és otthona a Városi Szabadidősport Szövetség központjának. A beruházás az önkormányzat és a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. összefogása révén valósulhatott meg.


Tét nem volt, jó hangulat igen

A kispályás labdarúgó-bajnokság nyári és téli fordulóira több tucat csapat nevez minden évben, hogy összemérhessék tudásukat. A nagyfokú kihasználtság miatt az elmúlt időszakban jelentősen leromlott a pályákat borító műfű állapota, ezért halaszthatatlanná vált a felújításuk. A mintegy harmincmillió forintos beruházás végrehajtásához szövetségesre is talált az önkormányzat a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. vezetésében: a vállalat nyolcmillió forinttal járult hozzá a fejlesztéshez.

A pályákat egy jó hangulatú torna keretében avatták fel, amelyen az önkormányzat, a Grundfos, a T-Szol Zrt. és a helyi média képviselői mérték össze erejüket – a városi szolgáltató cég csapata végzett az első helyen.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.