EUR: 322,00 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Békéscsaba

Tortamustra

A nagyközönség számára nemrég hivatalosan is megnyitotta kapuit az átalakított Munkácsy Mihály Múzeum. Ezen a napon rendezték meg idén már negyedik alkalommal a Tortamustrát, a torták és sütemények fesztiválját.

A tematika ezúttal a Tradíció – minden, ami régi, minden, ami hagyományos. Ennek jegyében 100 pályázat érkezett a felhívásra. Nehéz dolga volt a zsűrinek, különleges alkotásokat kellett értékelniük. A szokásos helyezések mellett a szervezők idén számos különdíjjal jutalmazták a készítőket, és a diákok is részesültek elismerésben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Tudomány és szakmaismeret

  Tudomány és szakmaismeret

  Hatodik alkalommal rendezték a Péch Antal szakmai napot, melynek zárásakor kezdetét vette a negyedik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakája.