EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Tatabánya

Történetbe fűzött könnyűzene

Színházi előadással érkezett a Quimby Tatabányára. A Quimby Teátrum első állomása a Vértes Agorája volt, decemberben zárul majd a turné a budapesti Vígszínházban. Új album nem lesz még egy ideig, de rengeteg koncerttel és eseménnyel örvendezteti meg rajongóit a zenekar.

Tatabányán hallhatta először élőben a közönség azt a színházi koncertet, melyben előtérbe kerültek a finomabb hangvételű, gondolkodó dalok egy történetbe összefűzve. A koncert előtt az együttes frontembere is kíváncsian várta, milyen lesz az idei első színházi jellegű előadás. Kiss Tibi kiemelte: a Quimby idén már játszott szimfonikus zenekarral, cirkuszi artistákkal, láthattuk dalaikat képként, a fesztiválszezon után pedig a nagyszínpadokról a meghittebb terekbe költözik.


Látványos show-val érkezett a zenekar

Az együttes zeneszerző-billentyűse már a következő évi tervekről beszélt. Balanyi Szilárd elmondta, nem fordítanak hátat a színháznak és a klasszikus zenének sem 2019-ben. Új albummal ugyan nem, de egészen különleges koncertsorozattal nyitják majd az újévet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.