2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Tatabánya

Történetbe fűzött könnyűzene

Színházi előadással érkezett a Quimby Tatabányára. A Quimby Teátrum első állomása a Vértes Agorája volt, decemberben zárul majd a turné a budapesti Vígszínházban. Új album nem lesz még egy ideig, de rengeteg koncerttel és eseménnyel örvendezteti meg rajongóit a zenekar.

Tatabányán hallhatta először élőben a közönség azt a színházi koncertet, melyben előtérbe kerültek a finomabb hangvételű, gondolkodó dalok egy történetbe összefűzve. A koncert előtt az együttes frontembere is kíváncsian várta, milyen lesz az idei első színházi jellegű előadás. Kiss Tibi kiemelte: a Quimby idén már játszott szimfonikus zenekarral, cirkuszi artistákkal, láthattuk dalaikat képként, a fesztiválszezon után pedig a nagyszínpadokról a meghittebb terekbe költözik.


Látványos show-val érkezett a zenekar

Az együttes zeneszerző-billentyűse már a következő évi tervekről beszélt. Balanyi Szilárd elmondta, nem fordítanak hátat a színháznak és a klasszikus zenének sem 2019-ben. Új albummal ugyan nem, de egészen különleges koncertsorozattal nyitják majd az újévet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.