EUR: 320,74 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Tatabánya

Történetbe fűzött könnyűzene

Színházi előadással érkezett a Quimby Tatabányára. A Quimby Teátrum első állomása a Vértes Agorája volt, decemberben zárul majd a turné a budapesti Vígszínházban. Új album nem lesz még egy ideig, de rengeteg koncerttel és eseménnyel örvendezteti meg rajongóit a zenekar.

Tatabányán hallhatta először élőben a közönség azt a színházi koncertet, melyben előtérbe kerültek a finomabb hangvételű, gondolkodó dalok egy történetbe összefűzve. A koncert előtt az együttes frontembere is kíváncsian várta, milyen lesz az idei első színházi jellegű előadás. Kiss Tibi kiemelte: a Quimby idén már játszott szimfonikus zenekarral, cirkuszi artistákkal, láthattuk dalaikat képként, a fesztiválszezon után pedig a nagyszínpadokról a meghittebb terekbe költözik.


Látványos show-val érkezett a zenekar

Az együttes zeneszerző-billentyűse már a következő évi tervekről beszélt. Balanyi Szilárd elmondta, nem fordítanak hátat a színháznak és a klasszikus zenének sem 2019-ben. Új albummal ugyan nem, de egészen különleges koncertsorozattal nyitják majd az újévet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.