2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Tatabánya

Történetbe fűzött könnyűzene

Színházi előadással érkezett a Quimby Tatabányára. A Quimby Teátrum első állomása a Vértes Agorája volt, decemberben zárul majd a turné a budapesti Vígszínházban. Új album nem lesz még egy ideig, de rengeteg koncerttel és eseménnyel örvendezteti meg rajongóit a zenekar.

Tatabányán hallhatta először élőben a közönség azt a színházi koncertet, melyben előtérbe kerültek a finomabb hangvételű, gondolkodó dalok egy történetbe összefűzve. A koncert előtt az együttes frontembere is kíváncsian várta, milyen lesz az idei első színházi jellegű előadás. Kiss Tibi kiemelte: a Quimby idén már játszott szimfonikus zenekarral, cirkuszi artistákkal, láthattuk dalaikat képként, a fesztiválszezon után pedig a nagyszínpadokról a meghittebb terekbe költözik.


Látványos show-val érkezett a zenekar

Az együttes zeneszerző-billentyűse már a következő évi tervekről beszélt. Balanyi Szilárd elmondta, nem fordítanak hátat a színháznak és a klasszikus zenének sem 2019-ben. Új albummal ugyan nem, de egészen különleges koncertsorozattal nyitják majd az újévet.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.