EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Tovább harcol Pitt és Jolie

Újra robban a Brangelina-bomba! Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-ban jelentették be, hogy elválnak, azóta állandó harc van kettejük között, ugyanis gyermekeik elhelyezéséről nem sikerült megegyezniük. A TMZ információi szerint a két híresség december 4-én ismét bíróság elé áll.

Angelina ugyanis továbbra is a kicsik kizárólagos felügyeletét szeretné, Pitt azonban nem enged, ő közös felügyeletért folyamodott. A jelenlegi állás szerint Pitt kéthetente néhány órára láthatja a kicsiket, azt is szigorú felügyelet mellett, Angelina nem engedi, hogy Brad egyedül maradjon velük. A színésznő szeretné, ha exférje semmilyen, a gyerekekkel kapcsolatos döntésbe nem szólhatna bele, ehhez azonban Pitt nem járul hozzá.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.