EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb Dunaújváros

Továbbjutás a Magyar Kupában

Fordulatos mérkőzésen küzdeni tudásának köszönhetően szerezte meg a győzelmet a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Magyar Kupa negyedik fordulójában. György László csapata 27-22-es győzelmet aratott a Siófok ellen.

A találkozó első perceiben egyik csapat sem tudott ellépni ellenfelétől, és úgy tűnt, az első félidő is meglehetősen kiegyenlítetten alakul. Mindössze egy góllal bizonyult jobbnak az első harminc percben a vendég Balaton-parti együttes, amely 12-11-es vezetés mellett várhatta a folytatást. A második játékrész is tartogatott izgalmakat, hiszen ismét fej fej mellett haladtak a csapatok. A hajrában azonban magára talált a Kohász, amely végül 27-22-es győzelemnek örülhetett, így a dunaújvárosiak  jutottak tovább a következő fordulóba.

A számos légióst felvonultató Siófok ellen nyert a Kohász

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.