EUR: 322,46 Ft
CHF: 283,39 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Tűzszünet Nicki Minaj és Cardi B között

Nehezen lehet követni Nicki Minaj és Cardi B cicaharcát. A két rapper korábban a New York-i divathéten kapott össze, Cardi B hozzávágta Nickihez a cipőjét, mert Minaj állítólag rossz anyának nevezte őt, de mégis Cardi sérült meg.

Azután üzengettek egymásnak a közösségi oldalukon, Nicki 100 ezer dollárt, azaz 27 millió forintot ajánlott fel annak, akinek felvétele van a verekedésről. Erre később Cardi „párbajra” hívta ki. Most azonban Minaj visszavett, és arról írt, hogy már csak pozitív dolgokra akar fókuszálni, és többet nem akar erről az esetről beszélni. Cardi elfogadta a békejobbot, de ismerve őket ez biztosan nem fog sokáig tartani. A szexi Nicki Minaj februárban egyébként Magyarországra látogat, és koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.