EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Dunaújváros

Újabb fellépőket jelentettek be

Bár a jövő nyár még messze van, a Rockmaraton szervezői már lázasan készülnek a 2019-es fesztiválra, amelynek a következő alkalommal is a Szalki-sziget ad otthont. A szervezők újabb fellépőket jelentettek be hírlevelükben.

Július 8. és 13. között ismét Dunaújvárosban rendezik meg a Rockmaraton-fesztivált, amely a műfaj határain belül szinte valamennyi „leágazását” felvonultatja majd: a zenekarok kínálatában a folk metal mellett a dark, a punk és a heavy metal szerelmesei is megtalálják az ízlésüknek megfelelőt.


Külföldi és magyar fellépők gazdag kínálata lesz a 2019-es Rockmaratonon is
(fotó: Rockmaraton szervezők)

A Rockmaraton szervezőcsapata ugyanis újabb fellépőket jelentett be. A Jinjer koncertje mindenki számára emlékezetes maradt, aki kilátogatott legutóbbi fellépésükre, a Szalki-szigetre. Ők jövőre duplázhatnak, hiszen a Tatiana Shmaylyuk vezette ukrán együttes a 2019-es Rockmaratonon is ott lesz. A magyar fellépőkre sem lesz panaszuk a rockereknek, hiszen többek között Dunaújvárosba látogat a Pokolgép, a Cool Head Klan, a Prosectura és a Road zenekar is. Az érdeklődők pedig akár már most megválthatják early bird jegyeiket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.