EUR: 320,74 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Dunaújváros

Újabb fellépőket jelentettek be

Bár a jövő nyár még messze van, a Rockmaraton szervezői már lázasan készülnek a 2019-es fesztiválra, amelynek a következő alkalommal is a Szalki-sziget ad otthont. A szervezők újabb fellépőket jelentettek be hírlevelükben.

Július 8. és 13. között ismét Dunaújvárosban rendezik meg a Rockmaraton-fesztivált, amely a műfaj határain belül szinte valamennyi „leágazását” felvonultatja majd: a zenekarok kínálatában a folk metal mellett a dark, a punk és a heavy metal szerelmesei is megtalálják az ízlésüknek megfelelőt.


Külföldi és magyar fellépők gazdag kínálata lesz a 2019-es Rockmaratonon is
(fotó: Rockmaraton szervezők)

A Rockmaraton szervezőcsapata ugyanis újabb fellépőket jelentett be. A Jinjer koncertje mindenki számára emlékezetes maradt, aki kilátogatott legutóbbi fellépésükre, a Szalki-szigetre. Ők jövőre duplázhatnak, hiszen a Tatiana Shmaylyuk vezette ukrán együttes a 2019-es Rockmaratonon is ott lesz. A magyar fellépőkre sem lesz panaszuk a rockereknek, hiszen többek között Dunaújvárosba látogat a Pokolgép, a Cool Head Klan, a Prosectura és a Road zenekar is. Az érdeklődők pedig akár már most megválthatják early bird jegyeiket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.