2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Újabb fellépőket jelentettek be

Bár a jövő nyár még messze van, a Rockmaraton szervezői már lázasan készülnek a 2019-es fesztiválra, amelynek a következő alkalommal is a Szalki-sziget ad otthont. A szervezők újabb fellépőket jelentettek be hírlevelükben.

Július 8. és 13. között ismét Dunaújvárosban rendezik meg a Rockmaraton-fesztivált, amely a műfaj határain belül szinte valamennyi „leágazását” felvonultatja majd: a zenekarok kínálatában a folk metal mellett a dark, a punk és a heavy metal szerelmesei is megtalálják az ízlésüknek megfelelőt.


Külföldi és magyar fellépők gazdag kínálata lesz a 2019-es Rockmaratonon is
(fotó: Rockmaraton szervezők)

A Rockmaraton szervezőcsapata ugyanis újabb fellépőket jelentett be. A Jinjer koncertje mindenki számára emlékezetes maradt, aki kilátogatott legutóbbi fellépésükre, a Szalki-szigetre. Ők jövőre duplázhatnak, hiszen a Tatiana Shmaylyuk vezette ukrán együttes a 2019-es Rockmaratonon is ott lesz. A magyar fellépőkre sem lesz panaszuk a rockereknek, hiszen többek között Dunaújvárosba látogat a Pokolgép, a Cool Head Klan, a Prosectura és a Road zenekar is. Az érdeklődők pedig akár már most megválthatják early bird jegyeiket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.