2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szeged

Ujhelyi és a VIP-bérletes botrány

Maga ismerte be, hogy arra az autóra is kapott ingyenes VIP-bérletet Szegeden, ami a felesége nevén volt! Egy-egy ilyen bérlet ára egyébként 186 ezer és 246 ezer forint között mozgott. Másoknak ennyit kellett fizetni.

Nagyon nem tetszett Ujhelyi Istvánnak az a cikkünk, amelyik arról szól, hogy totál hülyének nézi a baloldal a szegedieket és azon dolgoznak nagy erőkkel, hogy bemagyarázzák az embereknek, miért nem baj, hogy első fokon börtönbüntetésre ítélte a bíróság Botka László bizalmi embereit, szegedi városvezetőket.


Elvált feleségére mutogat

Ujhelyi István a Facebookon reagált cikkünkre, amiben azt írta: ő küldött választ, de az bizonyára nem tetszett nekünk, ezért nem hoztuk le. De nem így történt.


Kiderült, hogy Ujhelyi e-mailje a „kéretlen üzenetek” között landolt, talán az EU-s elektronikus címe, vagy ki tudja miért, de alapból a fake news és a gagyi reklámok közé pakolta a rendszer. Most viszont megmutatjuk a maga teljességében, ugyanis ebben a levélben Ujhelyi maga ismeri el, hogy a felesége nevén lévő autóra is kapott szegedi VIP-parkolóbérletet Botka bizalmasaitól.

A szocialista képviselő ugyanis – Botka László és Szabó Sándor mellett – szintén kétszer annyi ingyenbérletet kaphatott, mint mások; noha a vagyonbevallásában akkor nem szerepelt saját autó. (Az Országgyűlés alelnökeként pedig szolgálati autóval közlekedett.)

Azért kapott kettő ingyenbérletet tehát, mert „a magyar Országgyűlés alelnökeként az állami gépkocsit is rendszeresen használtam Szegeden, nem csak a magángépjárművet, amely a feleségem nevén volt” – írta dühös és kioktató levelében a képviselő. Mindezek után egyre megalapozottabbnak tűnik az a KDNP frakcióvezetője által mondott, de hivatalosan egyelőre meg nem erősített információ, miszerint a szocialista politikusok és Botka László családtagjai kapták meg az ingyenes VIP-parkolóbérleteket, amivel bárhol, bármikor és bármeddig ingyen parkolhatnak a városban. Egy-egy ilyen bérlet ára egyébként 186 ezer és 246 ezer forint között mozgott – derült ki a bírósági iratokból. Másoknak tehát ennyit kellett fizetni ezekért.

„Vica új életet kért magának”

A szocialista politikus egyébként elvált a levelében említett feleségétől, és erről saját maga is „mellébeszélés nélkül” nyilatkozott a Bliknek még 2016-ban. „Kapcsolatunk már nem bírta ki az állandó brüsszeli munkámat. Vica új életet kért magának, ő kezdeményezte a szétválást” – öntötte ki a szívét a politikus a bulvárlapnak. A cikkből pedig az is kiderült ugyanakkor, hogy Ujhelyi „máris újra szerelmes”!

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.