EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,32 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld IV.kerület

Újpesti márkát építenek

Fiatal dizájnercsapat tervezett saját márkát Újpestnek. A sapkák, napszemüvegek, pulcsik, trikók mind tükrözik azt az életérzést, amit a lokálpatrióta fiatalok felhasználtak az alkotáshoz.

– Ültünk és beszélgettünk. Szerettünk volna alkotni valamit és született belőle egy új márka. A saját stílusunkat vegyítve alakult ki az UPSTYLE arculata. A kollekcióink alapja Újpest. Furának tűnhet, hogy a lakóhelyünkből merítünk ihletet, de számunkra itt minden inspirációt jelent. Szuper csapatunk van, mindannyian azon dolgozunk, hogy minél több fiatalnak átadjuk az életérzést- mesélt az egyéves márka születéséről az egyik tervező, aki már kisebb sikerekről is be tudott számolni.


  Egyre többen fedeznek fel minket, vannak visszatérő vásárlóink. Jó érzés viszontlátni a termékeinket az embereken. A legfőbb célunk, hogy megmutassuk a kortársainknak, hogy jó fiatalnak lenni. A legjobb Újpesten. Ha egy olyan helyen nősz fel, ahol ennyire erősen jelen van a lokálpatriotizmus, magadba szívod az összetartozás érzését és ez végigkísér az utadon. Egy olyan kerületben élünk, ami vidám, színes és fejlődő. Mi büszkék vagyunk rá. Ezt a pozitív érzést, a frissességet, az újdonságot tükrözik a termékeink is. Szeretünk örülni az életnek, szeretünk menő cuccokat hordani és élvezzük a barátainkkal töltött időt. „Mindig feljebb” a mottónk és ehhez az UPSTYLE adja meg az igazi stílust. 

A tervezők olyan komolyan vették a helyi lehetőségeket, hogy a divatfotók modelljei is helyiek. Olajos Martina néhány éve Újpest Arca-döntős volt, és az egyetemi gyakorlata mellett a Vöröskeresztnél önkénteskedik. A fiúknak készült termékeket Kovács Bálinton láthatjuk, ő tősgyökeres újpesti. De a ruhákat elkészítő varroda is itteni, és a fotós, Szilvásy Tibor a városrész jelképeit választotta helyszínül, így zajlott az első fotózás az épülő piac monokróm világában és a Duna-parton. A termékeket Újpesten, az új piac közelében lehet megvásárolni.  


Kapcsolódó Cikkek

 • Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

 • E-autós országjárás a Mobilitivel

  E-autós országjárás a Mobilitivel

  Pár éve még komoly szervezést igényelt, ha valaki elektromos autóval akarta körbejárni az országot, sőt, lehet, hogy nem is sikerült volna. Ma már azonban bátran, szinte kompromisszumok nélkül elindulhatunk elektromos autóval akár Debrecenből Szombathelyre, hiszen az NKM Mobilitás Kft.

 • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.