EUR: 357,74 Ft
CHF: 338,98 Ft
2020. április 08., szerda
Dénes

Belföld IV.kerület

Újpesti márkát építenek

Fiatal dizájnercsapat tervezett saját márkát Újpestnek. A sapkák, napszemüvegek, pulcsik, trikók mind tükrözik azt az életérzést, amit a lokálpatrióta fiatalok felhasználtak az alkotáshoz.

– Ültünk és beszélgettünk. Szerettünk volna alkotni valamit és született belőle egy új márka. A saját stílusunkat vegyítve alakult ki az UPSTYLE arculata. A kollekcióink alapja Újpest. Furának tűnhet, hogy a lakóhelyünkből merítünk ihletet, de számunkra itt minden inspirációt jelent. Szuper csapatunk van, mindannyian azon dolgozunk, hogy minél több fiatalnak átadjuk az életérzést- mesélt az egyéves márka születéséről az egyik tervező, aki már kisebb sikerekről is be tudott számolni.


  Egyre többen fedeznek fel minket, vannak visszatérő vásárlóink. Jó érzés viszontlátni a termékeinket az embereken. A legfőbb célunk, hogy megmutassuk a kortársainknak, hogy jó fiatalnak lenni. A legjobb Újpesten. Ha egy olyan helyen nősz fel, ahol ennyire erősen jelen van a lokálpatriotizmus, magadba szívod az összetartozás érzését és ez végigkísér az utadon. Egy olyan kerületben élünk, ami vidám, színes és fejlődő. Mi büszkék vagyunk rá. Ezt a pozitív érzést, a frissességet, az újdonságot tükrözik a termékeink is. Szeretünk örülni az életnek, szeretünk menő cuccokat hordani és élvezzük a barátainkkal töltött időt. „Mindig feljebb” a mottónk és ehhez az UPSTYLE adja meg az igazi stílust. 

A tervezők olyan komolyan vették a helyi lehetőségeket, hogy a divatfotók modelljei is helyiek. Olajos Martina néhány éve Újpest Arca-döntős volt, és az egyetemi gyakorlata mellett a Vöröskeresztnél önkénteskedik. A fiúknak készült termékeket Kovács Bálinton láthatjuk, ő tősgyökeres újpesti. De a ruhákat elkészítő varroda is itteni, és a fotós, Szilvásy Tibor a városrész jelképeit választotta helyszínül, így zajlott az első fotózás az épülő piac monokróm világában és a Duna-parton. A termékeket Újpesten, az új piac közelében lehet megvásárolni.  


Kapcsolódó Cikkek