2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb Pécs

Újra MagyarBrands díjat nyert a Zsolnay-negyed

A tavalyi év után idén is sikerült elnyernie a MagyarBrands 2018 díjat a Zsolnay Kulturális Negyednek a „kiváló fogyasztói márka” kategóriában.

A MagyarBrands programban immár nyolcadik éve kapnak elismerést olyan magyar vonatkozású márkák, amelyek a hazai szellemi munka méltó képviselői itthon és határainkon túl is. A díjazottakhoz olyan márkaértékek kapcsolhatók, mint az ismertség, a kedveltség, az üzleti megbízhatóság vagy a társadalmi hasznosság.

A MagyarBrands rendkívül komplex díj, amelyet egy márka a fogyasztók és a szakértők több szempontú vizsgálata és egyöntetű értékítélete alapján kaphat meg. Ennek során olyan területeket vizsgálnak, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az ismertség és a kedveltség.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.