2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb III.kerület

Ültessünk fát!

Kaszásdűlőn rendezték meg az első csoportos fatelepítést, amelyen részt vett Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere,  Till Attila televíziós műsorvezető, valamint a csoportos ültetésre jelentkező óbudai lakosok.

Az önkormányzat 2017-ben hirdette meg a Guckler Károly Környezetvédelmi Programot, a tervek szerint 10 év alatt 10 ezer fát ültetnek a kerületi közterületekre. Tősgyökeres óbudaiként Tilla örömmel vett részt a faültetésen.

A faültetés közösségi programnak is jó! (Fotó: Keresztesi Balázs)

– Az önkormányzat nagyszerű programot talált ki, amelyben a közösségépítés, a környezetvédelem, valamint a fák telepítésének és gondozásának oktatása is összekapcsolódik.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.