2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Unokájával vigasztalódik Oszter Sándor

Néhány hónapja ért véget első fokon Oszter Sándor bírósági ügye, ahol ötödrendű vádlottként befolyással való üzérkedéssel vádolták. A színész azóta úgy érzi, hogy nevén örökre folt maradt, ami miatt most a családjánál, kiváltképp nyolcéves unokájánál, Hunornál keresi a boldogságot.

– Kijelenthetem, hogy meghurcoltak az elmúlt másfél év alatt. Ez egy bélyeg, ami rajtam marad. Hiába mondta ki a bíróság, hogy felmentettek, mindenkiben csak az fog megmaradni, hogy benne voltam, három dologban is megvádoltak. És persze ki tudja, hogy az ügy miatt milyen felkérésektől estem el – nyilatkozta a Lokálnak közvetlen az ítélethirdetés után Oszter Sándor, aki úgy érzi, hogy az ügynek köszönhetően bölcsebb lett, hiszen rájött, hogy mások véleményél sokkal fontosabb a család.


– Nemrég betöltöttem a hetvenet, és már egész másképp szemlélem a világot. Igyekszem megtalálni az apró dolgokban is a boldogságot, elkezdtem befele és a közvetlen környezetemre figyelni. Többé nem érdekel, hogy mit hordanak rólam össze az emberek, már sokkal bölcsebb vagyok annál, hogy a sok primitív pocskondiázáson idegeskedjek – kezdte a Lokál Extrának a színész, aki noha úgy érzi, hogy sokan ellene fordultak, örül annak, hogy a családja és közeli barátai mellette maradtak.

– Akik igazán fontosak számomra, még mindig velem vannak. A nyáron szerencsére rengeteg időt tudtam együtt tölteni az unokámmal, Hunorral, aki már most egy igazi férfi. Horgászni és vadászni tanítottam, de traktoroztunk és quadoztunk is sokat. Ráadásul a kisunokámnak remek a zenei érzéke, kiválóan furulyázik, és már most úgy zongorázik, hogy sokan elbújhatnának mellette. Feltöltött a közelsége, mondjuk egyébként is imádom a gyerekeket, és bevallom, minden vágyam, hogy legyen még egy unokám a közeljövőben – árulta el Oszter.


Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.