EUR: 312,89 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Unokájával vigasztalódik Oszter Sándor

Néhány hónapja ért véget első fokon Oszter Sándor bírósági ügye, ahol ötödrendű vádlottként befolyással való üzérkedéssel vádolták. A színész azóta úgy érzi, hogy nevén örökre folt maradt, ami miatt most a családjánál, kiváltképp nyolcéves unokájánál, Hunornál keresi a boldogságot.

– Kijelenthetem, hogy meghurcoltak az elmúlt másfél év alatt. Ez egy bélyeg, ami rajtam marad. Hiába mondta ki a bíróság, hogy felmentettek, mindenkiben csak az fog megmaradni, hogy benne voltam, három dologban is megvádoltak. És persze ki tudja, hogy az ügy miatt milyen felkérésektől estem el – nyilatkozta a Lokálnak közvetlen az ítélethirdetés után Oszter Sándor, aki úgy érzi, hogy az ügynek köszönhetően bölcsebb lett, hiszen rájött, hogy mások véleményél sokkal fontosabb a család.


– Nemrég betöltöttem a hetvenet, és már egész másképp szemlélem a világot. Igyekszem megtalálni az apró dolgokban is a boldogságot, elkezdtem befele és a közvetlen környezetemre figyelni. Többé nem érdekel, hogy mit hordanak rólam össze az emberek, már sokkal bölcsebb vagyok annál, hogy a sok primitív pocskondiázáson idegeskedjek – kezdte a Lokál Extrának a színész, aki noha úgy érzi, hogy sokan ellene fordultak, örül annak, hogy a családja és közeli barátai mellette maradtak.

– Akik igazán fontosak számomra, még mindig velem vannak. A nyáron szerencsére rengeteg időt tudtam együtt tölteni az unokámmal, Hunorral, aki már most egy igazi férfi. Horgászni és vadászni tanítottam, de traktoroztunk és quadoztunk is sokat. Ráadásul a kisunokámnak remek a zenei érzéke, kiválóan furulyázik, és már most úgy zongorázik, hogy sokan elbújhatnának mellette. Feltöltött a közelsége, mondjuk egyébként is imádom a gyerekeket, és bevallom, minden vágyam, hogy legyen még egy unokám a közeljövőben – árulta el Oszter.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották.

 • Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  A Karthago együttes ma Magyarországon, sőt Európában is, az egyetlen olyan aktív rockzenekar, amelynek tagjai az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is az eredeti felállásban muzsikálnak!

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.