2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Vad csókjuk miatt támadják Baronitsot és Ekét

Vadul csókolózott Eke Angéla és Baronits Gábor a TV2 péntek esti Csak show és más semmi című műsorában. Többen felháborítónak tartották, hogy egy röpke színpadi szájra puszi helyett forró nyelves csókcsatát vívott a két versenyző a színpadon, ráadásul úgy, hogy Angéla párkapcsolatban él Puskás Petivel. Baronits a közösségi oldalán reagált a felháborodásra.

„Sok üzenetet kapok, hogy a csók a produkció végén milyen nagy csalódást okozott pár embernek. Ez egy show-műsor, amikor el kell vonatkoztatni a valós élettől. (…) Ha már valamilyen érzést kiváltott ez a csók a nézőkből, akkor elérte a célját! Botrányos? Sértegető? Szexi? Undorító? Menő? Hihetetlen? Igen! Mindegyik állítás igaz.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.