2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Vad csókot váltott Baronits Gábor és Eke Angi

Forró csók, kerek popsik, duzzadó keblek, bugyi villantás – a Csak Show és más semmi hatodik adása tele volt erotikával. A versenyzők túl a műsor felén, már szó szerint mindent bevetnek azért, hogy produkciójukkal megnyerjék a zsűri és a nézők kegyeit. 

fotó: TV2

Igazán forró volt a hangulat a Csak Show és más semmi hatodik adásában. A sztárok egyre bátrabbak és merészebbek a produkcióik alatt és mindent bevetnek a magas pontszámokért.


Az estét Szandi és Koholák Alexa kezdte, akik ír sztepptánccal készültek erre a hétre. Az énekesnő olyan energikusan ropta miniszoknyájában, hogy az többször is túlságosan fellibbent. A két lány nem bízta a véletlenre a pontszámokat sem, ezért Szandi az előadásuk után felhúzta szoknyáját és megmutatta fenekét, amire egy hatalmas tízes volt írva, jelezve a zsűrinek, hogy jó ponttal jutalmazzák őt és Alexát. Az énekesnő az adás után elárulta: férjétől engedélyt kért a villantásra, aki áldását adta rá.

A sztepptánc után Schobert Norbi és Pápai Joci ütötte és rúgta szét a kemény téglákat, majd jött Eke Angéla és Baronits Gábor rap száma. A két színész nyelve nemcsak a mikrofonba, de egymás szájába is pörgött, ugyanis a produkció végén forró, vad csókban fortak össze. Curtis és Veréb Tomi profi focistaként kergette a labdát, Tatár Csilla és Vastag Csaba pedig a Rippel fivérekkel karöltve lélegzetelállító erőemelő mutatványukkal nyűgözték le a nézőket.


Azt este utolsó produkciója a várva várt twerkelő anyukák voltak. Köllő Babett és Horváth Éva szexi tánca egyértelműen az est legerotikusabb előadása volt. A popsirázáson túl teljes mellbedobása is lenyűgözte a zsűri tagjait, főként a férfiakat. Jocit annyira feltüzelték Éva és Babett szexi mozdulatai és kerekek idomai, hogy legyezve, tátott szájjal nézte, a végén a széken állva tapsolt, sőt még ráadást is szeretett volna. Badár Tomi pedig szóhoz se jutott. – Én úgy ülök most itt, mint az a szívecskés szemű szmájli. (…) A lényem egyik része csak rátok figyelt, a másik fele pedig közben gyónt – értékelte a látottakat a bűvész. A két dögös anyukának megérte mindenüket bevetni, hiszen a maximális 40 pontot kapták.

Rajtuk kívül Schobert Norbi és Pápai Joci, valamint Tatárt Csilla és Vastag Csaba is max pontszámmal büszkélkedhettek. Az adást győztesei a nézők szavazatával kiegészülve Csilla és Csaba lett.

Jövőhéten újabb izgalmas show elé nézünk, hiszen Szandi Veréb Tomival együtt beat boxolni és breakelni fog. Pápai Joci és Koholák Alexa egy mentalista produkcióval készül majd, Horváth Éva pedig Norbival együtt a hajlékonyságát és a hullahopp karika tudását mutatja majd meg. Eke Angéla Vastag Csabával kiegészülve homokból készít majd művészeti alkotást. Köllő Babett nagy álmát váltja valóra és párjával, Csillával egy különleges légtornász mutatvánnyal készül majd, Baronits Gábor pedig egy igazi chippendale show-val kápráztatja el a hölgyeket Curtisszel együtt.

Még több fotó az adásról az alábbi galériában

Kapcsolódó Cikkek