EUR: 366,82 Ft
CHF: 347,76 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb Sopron

Vár a NépmesePont

Mint ismert, a közelmúltban nyitotta meg kapuit a NépmesePont Sopronban. A novemberi mese kapcsán várják a regisztrációkat, és ingyenes játékos foglalkozásokon is  részt lehet venni.

A NépmesePont novemberi meséje A kőleves. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény, háborúból hazatérő katona… Szent Márton havában miről is szólhatna a mese, mint egy szegény, rongyos katonáról, éhezésről, elszántságról, meg egy kis kacagtató csalafintaságról. Hogyan főzött ízletes levest a mesehős az útszélen talált kőből a falu népének zsugorisága és irigysége ellenére? Megtudhatják az előzetes regisztrációhoz kötött, ingyenes játékos foglalkozásokon. Regisztráció a [email protected] e-mail-címen.


Gyermeknek szóló foglalkozásokkal is várnak mindenkit
Fotó: Pro Kultúra Sopron

A NépmesePont szeretettel várja csoportok, osztályok, családok, baráti társaságok jelentkezését több programra, például havonta új népmesére épülő tematikus foglalkozásokra, amelyek időtartama, felépítése és tartalma a csoport életkori sajátosságaihoz és létszámához igazodik. Emellett mesemeditációs foglalkozásokat is tartanak szakképzett foglalkozásvezető közreműködésével. A mesemeditáció zenei bejátszásokkal színesített élő szavas mesemondást jelent, ahol a mesét relaxációs nyugalomban hallgató felnőtt és gyermek indul izgalmas „belső utazásra” a fantázia világába.
Lesznek felnőtteknek szóló foglalkozások is: igény szerint önismereti csoport, tanárokat fejlesztő szemléletváltó beszélgetések, saját élményű mesefeldolgozó ötletbörzés műhelymunkák.
A foglalkozások minden esetben előzetes időpontok és szakmai tematika egyeztetése alapján látogathatók, regisztrációhoz kötve.

A foglalkozásokra előzetesen kell regisztrálni a következő elérhetőségek valamelyikén: [email protected] vagy 06 99 517-525.

A NépmesePont Sopron új közösségi tere
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.