EUR: 336,60 Ft
CHF: 314,12 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Hódmezővásárhely

Vásárhelyi művészek kiállítása Németországban

A német fél meghívására egy nemzetközi programsorozat keretében mutatkozhatott be két hódmezővásárhelyi művész tanár november 6-án a németországi Saarland tartományban. Zoltai Attila festőművész és Bozsér Zsolt grafikusművész közös kiállítása méltán képviselte Hódmezővásárhely képzőművészeti hagyományait Orscholzban.

A válogatott grafikákból és akvarellekből nyílt kiállításnak az orscholzi Cloef Atrium előcsarnoka ad helyet november végéig. A tárlaton szereplő közel 40 alkotás között megjelennek a programsorozat korábbi állomásának helyszíneiről (Krakkó, Krosnó) készült munkák is. A kiállításmegnyitó után a művészek alkotta Bee Happy formáció Bányai Rékával kiegészülve nagy sikerű, közel másfél órás koncertet adott a programon részt vevő érdeklődőknek.

Zoltai Attila és Bozsér Zsolt képzőművészeknek nyílt kiállítása a németországi Orscholzban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.