EUR: 356,61 Ft
CHF: 336,61 Ft
2020. március 30., hétfő
Zalán

Extra

Vasvári Vivien nem mondta el a lányának, hogy elvetélt

Gyötrelmes időszakot él át Vasvári Vivien. A luxusfeleség nemrég elvesztette a babáját, azonban kislányának, a négyéves Arianának  nincs szíve elmondani, mi történt. A kicsi mindennap simogatja anyukája hasát, annyira várja az újabb kistestvért. 

Áprilisban született Vasvári Vivien kisfia, Edward, ezért óriási volt a döbbenet és az öröm, amikor nyáron kiderült, hogy a luxusfeleség ismét babát vár. Vivien férje, Fecsó szintén nagyon büszke volt, ugyanis a pár amúgy is mindig nagy családot akart. A boldogságuk azonban sajnos nem tartott sokáig. Vivien nyolchetes terhesen tudta meg, hogy újra anya lesz, de sajnos a 12. héten elvetélt.
– Szörnyű időszak volt, sokat sírtam emiatt, de próbálok arra összpontosítani, hogy ne a fájdalom legyen előtérben – kezdte a Lokál Extrának Vasvári Vivien, aki most már csak arra figyel, hogy négyéves kislánya, Ariana ne sérüljön.
– Amikor megtudta, hogy újra lesz kistesó, elképesztően boldog volt. Elmondta, reméli, hogy kislány lesz, és igazi kis hercegnőt csinál belőle, a legszebb ruháit neki adja. Mindennap simogatja a hasam, és kérdezgeti, hogy mikor fog kibújni a baba. Ő még nagyon kicsi, nem tudja, hogy pontosan mennyi idő kilenc hónap, és mikor kellene gömbölyödnie a hasamnak. Nem voltam képes elmondani neki, mi történt. Nem szeretnénk neki traumát okozni, mert biztos vagyok benne, hogy sérülne a kis lelke. Egyébként természetesen nem hazudunk neki, annyit szoktunk mondani, hogy majd akkor jön a kistesó, amikor jónak látja. November körül azonban újra fogunk próbálkozni Fecsóval, mert szeretnék minél előbb újra kismama lenni. Amúgy is terveztük, hogy lesz harmadik baba, igaz, nem ilyen hamar Edward születése után. Így azonban, hogy elment a kicsi, én már nem akarok tovább várni, szeretném újra, egyből – magyarázta a Viasat3 műsorában a Feleségek luxuskivitelben sztárja.  A 27 éves luxusfeleségről sokan tudják, hogy érzékeny, de kemény nő, aki a végsőkig harcol azért, amit eltervezett. Emellett komoly üzletasszony is, így nem engedheti meg magának, hogy összetörjön.
– Nagyon fontosak a gyerekeim, a férjem, a saját ruhamárkám és az egyéb elfoglaltságaim, egyszerűen nem merülhetek bele az önsajnálatba. Ugyanakkor mindent százszázalékosan szeretnék csinálni, ami viszont az alvás rovására megy. Napi négy órát alszom, és valóban nem a mostani a legkönnyebb időszak számomra, de mégis nagyon szerencsésnek érzem magam, mert azok vesznek körül, akikkel tényleg nagyon szeretjük egymást.

Kapcsolódó Cikkek