2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb IX.kerület

Vereséggel is továbbjutás

A Ferencváros női kézilabdacsapata hat góllal kikapott a román CSM Bucuresti csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

A két csapat negyedik alkalommal találkozott egymással, és a bukarestiek negyedszer győztek. Ennek ellenére a Ferencváros immár biztosan továbbjut a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből, miután a csoport másik mérkőzésén a norvég Kristiansand 34-26-ra győzött a német Bietigheim otthonában.

A ferencvárosi Kovacsics Anikót Cristina Georgiana Neagu és Andrea Lekic vette körül MTI/Czagány Balázs

A három győzelmet és immár két vereséget magáénak tudó FTC szombaton épp a norvégok otthonában zárja a BL csoportkörét, ahol még a csoport első helyét is megszerezheti!

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.