2020. április 05., vasárnap
Vince

Belföld

Volner János lemondatná Szávay Istvánt – Videó!

Sneider Tamás azért falaz Szávay Istvánnak, mert az egyik támasza a Jobbikban. Ezzel szemben Volner Jánost még aznap eltávolították a pártból – tájékoztatta az ECHO TV Napi aktuális című műsorát az országgyűlési képviselő.

Ahogy korábban arról a Lokál is beszámolt a Jobbik frakcióvezető-helyettese, Szávay István egy általa zsidó származásúnak tartott nő megverésével dicsekedett párttársainak egy hangfelvétel szerint.


Volner János a Mi Hazánk Mozgalom tagja, felismerte a kiszivárogtatott hangfelvételen Szávay István hangját, aki elismerte, hogy ő beszélt a rögzített anyagon. Az üggyel kapcsolatban tisztújítási kérelemmel fordult levélben a frakcióhoz, melynek következtében kizárták.

A politikus Velkovics Vilmos kérdésére elmondta, hogy egy nőverés önmagában alkalmatlanná tesz egy országgyűlési képviselőt arra, hogy a választópolgárokat képviselje. Volner János szerint a néppártosodás próbája a jelenlegi eset, hozzátéve, hogy a Jobbik már letért a nemzeti politizálás útjáról.


A politikus a műsorban a devizahitelesek problémájáról is beszélt, kitérve arra, javasolta a kormánynak, emeljék meg a bankadó összegét, így segítve a devizakárosultakat – írja az ECHO TV.

A videót itt tudják megtekinteni.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek