EUR: 321,56 Ft
CHF: 282,01 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Nagykanizsa

Volt élettársát zaklatta

Zaklatás miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki bő két hónap alatt több százszor hívta volt barátnőjét, sokszor meg is fenyegette, legutóbb azzal, hogy elvágja a torkát.

A 27 éves kanizsai fiatalember és barátnője 2011-től 2018 márciusáig élt együtt, szerelmükből gyermek is született.


– Időközben azonban megromlott a kapcsolatuk – mondja dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője –, ezért a nő elköltözött közös lakásukból. Ezt követően a férfi telefonon rendszeresen hívta a sértettet, és a beszélgetések során többször bántalmazással fenyegette meg.

A férfi halálosan megfenyegette volt élettársát (Illusztráció: Gergely Szilárd)

Az ügyészség adatai szerint idén március eleje és május 10. között összesen 621 alkalommal tárcsázta a férfi volt kedvese számát, míg a nő 287 alkalommal hívta a vádlottat, hogy közös gyermekükkel kapcsolatban egyeztessenek. Aztán az utolsó telefon „kiverte a biztosítékot”: a férfi – immár nem először – szidalmazta korábbi élettársát, majd azzal fenyegette meg, hogy „este elkaplak, elvágom a torkodat”.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség vádiratában az szerepel, hogy mivel az együttélésük során a férfi többször bántalmazta a nőt, ez a fenyegetés a sértettben komoly félelmet keltett. A vádlottnak most zaklatás miatt kell a kanizsai járásbíróság elé állnia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.