EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Csúcsot döntött a 1818 Kormányzati Ügyfélvonal 2018-ban.

A 13 éve működő telefonos és elektronikus ügyfélszolgálat az ügyfelektől érkező éves megkeresésszám soha nem látott rekordját döntötte meg idén, 2018. december 18-án elérte a 2.000.000 darab hívásszámot. Az Ügyfélvonal az indulásakor még csak évi pár százezer ügyfélmegkeresést kezelt. A kétmilliomodik telefonáló Máté Lívia (nevének megjelenítéséhez hozzájárult) volt, aki Cégkapu regisztrációt kezdeményezett egy gazdálkodó szervezet ügyvezetőjének meghatalmazottjaként és érdeklődött, hogy a sikeres regisztráció érdekében milyen adatokat és dokumentumokat kell csatolnia.

A 1818 Kormányzati Ügyfélvonal szerteágazó szolgáltatást nyújt az év minden napján 24 órában, 7 csatornán keresztül az állampolgárok, vállalkozások és költségvetési szervek részére. Kiemelt feladata a gyors, pontos és naprakész tájékoztatás, telefonos és elektronikus segítségnyújtás a közigazgatási ügyintézéssel kapcsolatban. Az Ügyfélvonal fontos szerepet tölt be az elektronikus közigazgatás elterjesztésében, valamint a digitális szolgáltatások használatának támogatásában.


A 1818 szakmai kompetenciája kiterjed minden államigazgatási ügyre, tájékoztatást ad közel 2500 kormányablak ügyben és támogatást nyújt 600 elektronikus ügytípus használatával kapcsolatban is (Ügyfélkapu, Cégkapu, eSZJA, e-Beszámoló, Földhivatal online felülete stb.).

——————————————————————-


Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.

Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.

C Copyright MTI nonprofit Zrt.

Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a [email protected] elektronikus levelező címen kaphat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.