EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Belföld

A budapesti utcán akarta megerőszakolni a 12 éves kislányt

Elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az a 12 éves lány, akit szombaton reggel támadott meg egy férfi a fővárosban.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves budapesti G. Roland 2018. december 1-jén 7 óra 20 perc körül Budapest VIII. kerületében a Gutenberg tér közelében leszólított egy 12 éves lányt, akit egy kapualjba behúzott és ott erőszakoskodni próbált vele. A fiatal lány végül elmenekült és egy közeli iskolában kért segítséget – írja a Police.hu.

A férfit végül Budapesten, a VIII. kerületi Víg utcában fogták el. Elfogását követően előállították, ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés kísérlete bűntett miatt folytat nyomozás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Május 3. és 5. között rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, valamint a The Carbonfools, az Omen, a Hősök és a Belmondo koncertje várja a látogatókat.

  • Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V.