2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

A budapesti utcán akarta megerőszakolni a 12 éves kislányt

Elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az a 12 éves lány, akit szombaton reggel támadott meg egy férfi a fővárosban.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves budapesti G. Roland 2018. december 1-jén 7 óra 20 perc körül Budapest VIII. kerületében a Gutenberg tér közelében leszólított egy 12 éves lányt, akit egy kapualjba behúzott és ott erőszakoskodni próbált vele. A fiatal lány végül elmenekült és egy közeli iskolában kért segítséget – írja a Police.hu.

A férfit végül Budapesten, a VIII. kerületi Víg utcában fogták el. Elfogását követően előállították, ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés kísérlete bűntett miatt folytat nyomozás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Málenkij robotpilóta

    Málenkij robotpilóta

    Sötét lelkületű ember lehetett a felvételen látható bordó Opel gazdája. Nyilván sürgős dolga akadt, amiért e ködös januári 21-én a ferencvárosi pályaudvar melletti Málenkij Robot emlékműhöz szervesen kapcsolódó terecskén vélte megtalálni álmai parkolóhelyét.

  • A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

    A magyarok háromnegyede elutasítja a börtönbizniszt

    Az elmúlt időszakban komoly közéleti vitát váltottak ki azok a kártérítési eljárások, amelyek eredményeként a magyar állam jelentős összegeket lenne köteles fizetni az elítélt bűnelkövetőknek a fogvatartás körülményeire hivatkozva.