EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Szolnok

A Budavári Palotakoncertek műsorával köszöntik az új évet

A Szolnoki Szimfonikus Zenekar január 12-én a Budavári Palotakoncertek műsorával szórakoztatja a szolnoki publikumot. Ignácz Ervin ügyvezető elmondta: az újév-köszöntő műsor nem csupán azért kivételes, mert a műfaj legjobbjai lépnek fel, hanem mert a produkció – bár már több külföldi fellépésen van túl – hazánkban első alkalommal mutatkozik be a fővároson kívül.

Ignácz Ervintől megtudtuk, hogy az újév-köszöntő koncertre eddig már több mint 740 jegy elkelt, ezért a szokásos módon a délutáni főpróbára is lehetőség lesz belépőt vásárolni. Vadász Dániel, a Budavári Palotakoncertek producere elmondta: a január 12-én Szolnokon bemutatandó újév-köszöntő produkciót január 13-án a pécsi Kodály Központban is láthatja a közönség. Kiemelte: az operettet át kell menteni a következő generációnak, és minél szélesebb körben elérhetővé tenni a közönség számára.


A Budavári Palotakoncertek programja hazánkban első alkalommal mutatkozik be a fővároson kívül
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az előadáson fellép a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, Izaki Maszahiro és Cser Ádám vezényletével, a színpadon az Operettszínház sztárjai Kalocsai Zsuzsa, Bordás Barbara, Lévai Enikő, Szendy Szilvi, Kardffy Aisha, Dolhai Attila, Boncsér Gergely, Kocsis Dénes, Kerényi Miklós Máté lesznekláthatók. Az esten közreműködik a Budapesti Operettszínház balettkara.

Sokszínű válogatást hallhatunk a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből
Fotó: Kiss János

Az új évi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett- és musicalszerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Huszka Jenő, Szirmai Albert, Jacques Offenbach szerzeményeiből. Az est háziasszonya Szulák Andrea lesz.


Az est háziasszonya Szulák Andrea lesz
( Fotó: Sáfár Tibor )

Címkék

Kapcsolódó Cikkek