EUR: 325,77 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Győr

A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott, vagy akár a klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

A Creativ Chef első szakácskönyve jelent meg
Fotó: Marcali Gábor

Nagy Eszter gyermekkorától imádott „kotnyeleskedni” a konyhában, újabbnál újabb ételeket alkotott, kísérletezett az ízekkel és az elkészítési módokkal. Kezdetben a különböző fogásokat kizárólag saját maga és a családja örömére, „szórakoztatására” tálalta. Aztán – mint a mesékben – egy csapásra megváltozott az élete. Megnyerte egy kereskedelmi csatorna főzőműsorának szuperdöntőjét, bizonyítva, hogy a gasztronómia világában is válhat győztes séffé egy „vidéki lány”.


Nagy Eszter a rá jellemző lelkesedéssel készíti el ételeit
Fotó: Marcali Gábor

Három éve saját főzőműsort vezet, gasztrorovatával kéthetente örvendezteti meg a főzni kedvelő háziasszonyokat és háziurakat. Boldog, mert a főzés számára hobbiból hivatássá vált, egy catering cég, egy bisztró, egy hotel és egy benzinkút mindennapjait segíti az általa megálmodott és elkészített gasztrofinomságaival.

Rántott májas hurka, ahogy Nagy Eszter szereti
Fotó: Marcali Gábor

Most újabb álom vált valóra Eszter életében. A rá oly jellemző érzékenységgel párosult maximalizmussal elkészítette saját szakácskönyvét, amelyben a klasszikus, magyaros receptek mellett különlegességeket is kínál, és ízelítőt kapunk abból is, hogyan született meg egy új fogás, vagy éppen milyen gyerekkori emlékeket idéznek fel az egyes ételek.


Egy tökéletes házi krémes, a legjobb desszertek közé is beillik
Fotó: Marcali Gábor

Nagy Eszter nem csak a kezdeti lépéseknél tart álma megvalósításához. Főz, már nemcsak a saját, hanem mindannyiunk legnagyobb örömére. Desszertként pedig egy saját receptekkel, étvágygerjesztő fotókkal, élvezetes stílusban megírt, „főzhető” szakácskönyvet tett le a magyar gasztronómia asztalára.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.