2019. július 20., szombat
Illés

Belföld

A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

A meghitt karácsonyi vásárokról szóló riportokat felváltották beszámolók a keresztényellenes cselekedetek sorairól, mint például az ország karácsonyfája elleni szóbeli és tettleges atrocitások, Jézus és a jászol alpári stílusban való szidalmazása vagy a fa körüli szánkók megrongálása és eltulajdonítása. Az esetekről lapunk is beszámolt.


Az ész nélküli rongálás mellett a Soros György által pénzelt őrjöngő tömeg nem kímélte a rend őreit sem. Az elmúlt pár napban 11 rendőr sérült meg.

Mint arról már korábban beszámoltunk a Századvég felmérése szerint a megkérdezettek 83 százaléka elutasítja az elmúlt napok tüntetésein tapasztalt agressziót és a rendőrökkel szemben tanúsított erőszakot.


Különféle közösségi oldalakon tömegével olvasni, hogy az emberek nem szívesen mennek az utcára és elegük van karácsonyi időszakot bemocskoló, semmit és senkit nem tisztelő agresszív tömegekből.

 

Soros György az ellenzékkel karonfogva mindent megtesz, hogy a magyar emberek idei karácsonyát rémálommá változtassa. Természetesen egy tüntetés sosem jó, de az évnek pont ebben a szakaszában, amikor az emberek mind a szeretet ünnepét várják egyenesen borzalmas.

A leglelkesebben többek között a Momentumos Fekete-Győr András valamint a bukott LMP-s képviselők, Széll Bernadett és Hadházy Ákos vetették bele magukat a rendőrök és kormány elleni uszításba, de rengeteg más ellenzéki képviselő is közösséget vállalt a várost felforgató tömeggel.

Soros álcivil szervezetei és a CEU egyetemistái is bőven képviseltették magukat a randalírozó, rongáló tömegben, ami nem meglepő, hogy felháborította az eseményeket közösségi oldalakon követőket.

Tisztán látszik tehát hogy az emberek nyugodt, békés ünnepeket szeretnének eltölteni anélkül hogy félniük kellene épp hol futnak bele egy randalírozó tömegbe családi programjaikról hazafelé tartva.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek