EUR: 360,66 Ft
CHF: 340,10 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

PR

A kedvező vásárlások nem érnek véget a karácsonnyal. Várja már a kiárusításokat?

A karácsony utáni időszak ideális a vásárlásra. Ekkor jön el ugyanis a karácsony utáni leárazások időszaka. Ön is várja már?

Miért érdemes karácsony után vásárolni?


Ha becserélné az ajándékot, ami nem lett jó, vagy éppen elköltené a pénzt, amit a fa alatti boríték rejtett, kétségtelenül a legmegfelelőbb erre a karácsony utáni időszak. Boltok százaiban kezdődnek ugyanis ekkor a karácsony utáni kiárusítások. Hisz a kereskedők az ünnepek elteltével sem szeretnék, hogy az emberek felhagyjanak a vásárlással. Bizonyos helyeken, például Amerikában vagy Angliában, a bevásárlóközpontokba szinte özönlenek az emberek a karácsony utáni leárazások miatt. Olykor akár olyan verekedésekbe is torkollhat a helyzet, mint például a Black Friday (Fekete Péntek) ideje alatt. Nálunk szerencsére a helyzet többnyire jóval békésebb.

Hol találhat extra kedvezményeket?


A legnagyobb karácsony utáni leárazásokat rendszerint a ruhaboltokban találhatjuk. A boltoknak ugyanis több helyre van szükségük, hogy legyen hová tenniük a tavaszi árukészletet, így igyekeznek minél előbb megszabadulni a téli ruháktól. Az ilyen kiárusítások általában 50 – 70%-os kedvezményeket is kínálnak. A készlet erejéig tehát kifoghat pár igazán divatos darabot, amit esetleg már régebben kinézett magának a kirakatban vagy az internetes áruházakban. És mivel még pár hűvösebb hónap vár ránk, így nem beszélhetünk szezonon kívüli áruról. Ámde a kiárusítások nem csak a ruha és cipő áruházakra jellemzőek. Más boltok is szeretnék kiüríteni a készleteiket, és felkészülni a következő szezonra. A műszaki áruházak szintén nagyon vonzó akciókkal készülnek. Használja ki a telefon, számítógép, háztartási gép vagy tablet akciók sokaságát! A nagyobb háztartási gépeknél – például mosógép, tűzhely vagy mosogatógép esetében – akár több tízezer forintot is megspórolhat.

Tippünk: Szeretne egész évben kedvezményesen vásárolni? Ez esetben látogasson el a Kuplio.hu weboldalra, és válogasson a nagyszerű ruhákra, cipőkre, ékszerekre, parfümökre, műszaki cikkekre, bútorokra vagy játékokra vonatkozó akciók, kedvezménykuponok vagy kedvezménykódok között.

A Kiárusítások kategóriát szintén megtalálja az oldalon. Parfümöt vagy kozmetikumot szintén vásárolhat kedvezményesen. Például a Notino webáruház parfümök széles választékát kínálja, olyan márkáktól, mint az Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, DKNY, Chanel, Dior, Gucci, Lacoste vagy a Versace. Az illatszerek mellett mega kedvezmények várják az arcápolási és hajápolási szerekre vagy akár a gyermekeknek szánt kozmetikumokra is.

A karácsony utáni leárazások előnyeit általában január végéig élvezheti. Mit gondol, érdemes kivárni?

Mire figyeljen a leárazásoknál?

Ahogy minden más leárazásnál, a karácsony utáni akciók esetében is fordítson különös figyelmet a kedvezmény valódiságára. Gyakran megesik ugyanis, hogy egy bolt hatalmas engedményt kínál, a valódi kedvezmény viszont ezzel szemben jóval kisebb mértékű.

A feltüntetett ár nem feltétlenül olyan előnyös az eredeti árhoz viszonyítva, hiszen ez utóbbi lehet akár torzított is. Az eredeti árat tehát ne hagyja figyelmen kívül. Nézzen utána, hogy az adott termék milyen árban volt az elmúlt napokban vagy hetekben. Hasonlítsa össze egy termék árát több boltban, és győződjön meg róla, hogy a feltüntetett ár valóban olyan kedvező-e. Ezek után pedig rajta, jöhet a karácsony utáni shoppingolás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ajándékozás extra figyelemmel 

    Ajándékozás extra figyelemmel 

    Közösen indított jótékonysági akciót Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Máltai Szeretetszolgálattal. December 22-ig gyűjtik a nehezebb anyagi körülmények között élő gyerekek számára összeállított cipősdobozokat.

  • Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    2019-ben a TV2 Csoport mindhárom célcsoporton vezet az RTL Magyarországgal szemben, így a legnézettebb csatornaportfólió a január 1-től december 11-ig tartó időszakban. Ha a megnyert napok számát vizsgáljuk a TV2 Csoport idén 346 napból 222-t nyert meg az RTL Magyarország 124 napjával szemben.