EUR: 326,73 Ft
CHF: 289,58 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

A kormány politikája középpontjában a család és a gyermek áll

A kormány a magyar nemzet jövőjében gondolkodik, ezért áll politikája középpontjában a család és a gyermek – mondta az emberi erőforrások minisztere a centrumkórházak tervpályázatának eredményhirdetésén pénteken Budapesten.

Kásler Miklós azt mondta, az egészségügyi rendszert a kormány éppen ezért úgy alakítja át, hogy a betegségek megelőzésén legyen a hangsúly.


Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette, megalapozott szakmai döntések születtek, és a költségvetési keretek is biztosítottak ahhoz, hogy a közép-magyarországi régió, azon belül is a főváros egészségügyi ellátása felzárkózzon a vidéki kórházakéhoz.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter úgy fogalmazott: a magyar honvédség megújulási folyamaton megy keresztül, amelynek szerves részét képezi az egészségügyi ellátás is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Sárverseny

    A nap képe: Sárverseny

    Az évente megrendezett Maldon Mud Race jótékonysági esemény versenyzői Essex-ben, a Blackwater folyó sáros partján mászva versenyeznek egymással és ezzel különböző jótékony célokra gyűjtenek pénzt.

  • A családban a jövő, nem a migrációban

    A családban a jövő, nem a migrációban

    Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.