EUR: 326,08 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Külföld

A nap képe: A Télapó is megirigyelné

A 41 éves Calvin Lee Scunthorpe-ból úgy döntött, hogy karácsonyi díszbe öltözteti az autóját. Az ikonikus Coca-Cola karácsonyi kamion ihletésére klasszikus autóját 10 000 apró fénnyel borította be.

Calvin közel két hetet töltött az elemes LED-világítás felhelyezésével 1964-es Morris Minorján, és most az autó tetején egy karácsonyfával tömegeket vonz scunthorpe-i otthonához. Igaz, így vezetni nem tudja szeretett járgányát, de mint mondta, erre a rövid időre nélkülözni tudja. Hozzátette, jól esik neki, hogy ennyien kíváncsiak az ünnepi fénybe borult autócsodára.

Fotó: Profimeida

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico korábbi szlovák kormányfő beszélt a TA3 szlovák hírtelevízió műsorában. A volt miniszterelnök azt is elmondta, jót tenne a pártjának, ha bizonyos időt eltölthetne az ellenzékben, de leszögezte, a Smer-SD (Irány-Szociáldemokrácia) szeretné megnyerni a 2020-as parlamenti választásokat – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához tartozó jeges-tengeri szigetcsoporton.

 • Salvini Brüsszel bevételére készül

  Salvini Brüsszel bevételére készül

  Mint arról korábban beszámoltunk, Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt és Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés (RN) szombat délután a milánói Dóm téren tartottak egy egészen erőteljes kampányzárót, ahol hatalmas tömeg jelent meg.