EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 25., szombat
Pál

Külföld

A nap képe: A Télapó is megirigyelné

A 41 éves Calvin Lee Scunthorpe-ból úgy döntött, hogy karácsonyi díszbe öltözteti az autóját. Az ikonikus Coca-Cola karácsonyi kamion ihletésére klasszikus autóját 10 000 apró fénnyel borította be.

Calvin közel két hetet töltött az elemes LED-világítás felhelyezésével 1964-es Morris Minorján, és most az autó tetején egy karácsonyfával tömegeket vonz scunthorpe-i otthonához. Igaz, így vezetni nem tudja szeretett járgányát, de mint mondta, erre a rövid időre nélkülözni tudja. Hozzátette, jól esik neki, hogy ennyien kíváncsiak az ünnepi fénybe borult autócsodára.

Fotó: Profimeida

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Európában is megjelent koronavírus!

    Európában is megjelent koronavírus!

    Franciaországban is megjelent a tüdőgyulladást okozó új koronavírus, ez az első megerősített eset Európában – jelentette be Agnes Buzyn francia egészségügyi miniszter péntek esti sajtótájékoztatóján.

  • Földrengés Törökországban, nagyon sok halott

    Földrengés Törökországban, nagyon sok halott

    Erős, 6,8-as fokozatú földrengés rázta meg pénteken helyi idő szerint 20 óra 55 perckor (közép-európai idő szerint 18 óra 55 perckor) Délkelet-Törökországot. A rengés hipocentruma Elazig tartomány Sivrice körzetében, 6,75 kilométeres mélységben volt – közölte a török katasztrófavédelem.