EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Extra

A NASA megmondja, hogy mentsék meg az űrben sodródó Vasembert

A NASA-nál nagyon jó arcok dolgoznak! Segítenek abban, hogy a Marvel hogyan mentse meg az űrben bolyongó Vasembert. Kijött a Bosszúállók 4: Végjáték előzetese.

A Vasember sisakja segítségével hagy búcsúüzenetet szerelmének, Pepper Pottsnak. Tony Stark láthatóan elég rossz bőrben van, napok óta nincs élelme és vize, ráadásul oxigénje is hamarosan elfogy – kijött a Bosszúállók 4 legújabb előzetese, ahol szegény Vasember tényleg óriási bajban van, az életéért küzd.


Tony Stark /Fotó: Profimedia

Így nem csoda, hogy a rajongók azonnal rohantak a NASA-hoz, hogy az amerikai űrhivatal segítsen az egyik legmenőbb szuperhősnek. A NASA-nál pedig nagyon jófejek voltak, mert rögtön adtak tanácsot a Twitteren:
“Hey Marvel, hallottuk mi történt Tony Starkkal. Ahogy azt tudjuk már, először az irányítóközpontban kellene figyelni az “Avengers, van egy kis probléma” üzenetre. De ha nem tudja felvenni veletek a kapcsolatot, akkor azt tanácsoljuk, hogy minden erőforrást bevetve kutassátok át az eget érte.” – írták és persze a rajongók ezek után elszabadultak, voltak akik szerint fizetésemelést kellene kapniuk azoknak, akik a közösségi médiás felületeket kezelik. Mondjuk valószínűleg nem jött rosszul a hipe a Bosszúállóknak sem. A film egyébként 2019 áprilisában érkezik a mozikba és a Bosszúállók: Végtelen háború folytatása.

Tudtad a Bosszúállókról, hogy…
– a Tony Starkot alakító Robert Downey Jr. haza akarta vinni a Stark-toronyból megmaradt “A” betűt, de (sajnos) nem engedték neki
– Jeremy Renner olimpikon íjászoktól tanult, hogy tökéletes Sólyomszem legyen és bár bal kezes, jobb kézzel is megtanult nyilazni
– Maria Hill szerepére Cobie Smulderst az Így jártam anyátokkal másik sztárja, Alyson Hannigan javasolta a szerepre
– Mark Ruffalo a Végtelen háborúnál hamis forgatókönyvet kapott először, mert korábban véletlenül spoilerezett
– a harmadik rész összesen 149 perc ami minden idők leghosszabb Marvel-filmje
– az előző részt együtt forgatták a negyedikkel
– Chris Evans azt állította, hogy nem vállal több szerepet a Bosszúállókban


Kapcsolódó Cikkek