EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Ózd

Feltűzték a szalagot

December nemcsak a naptári esztendő végének közeledtét, hanem a szak- és középiskolák végzős tanulóinak számára a szalagavató ünnepséget is jelenti.

Az ózdi Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium három utolsó éves osztályának 81 végzős hallgatója kapta meg ezt a jelképes textilcsíkot, amelyet az iskola befejezéséig büszkén hordanak a ruházatukon. Az egyházi fenntartású intézményben Szőke Gábor iskolalelkész áldotta meg a szalagokat, amelyeket az osztályfőnökök tanítványaik ruhájára/ingére tűztek fel, majd vidám műsorral oldódtak a rendezvény meghatódott érintettjei.

Fotó: Palotai István
Képalá SZIKSZI szalag

Fotó: Palotai István
Képalá: SZIKSZI szalag1

Fotó: Palotai István
Képalá: SZIKSZI szalag2

Fotó: Palotai István
Képalá: SZIKSZ szalag3

Fotó: Palotai István
Képalá: SZIKSZI szalag4

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.