EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Extra

Ábel Anita: Lejárt a házasságom ideje

Tizenhat együtt töltött év után válik Ábel Anita és férje, Krisztián. A műsorvezető kezdeményezte a szakítást, és már be is adták a válási papírokat.

„Krisztián tavaly javasolta, hogy menjünk el párterápiára. Akkor azt mondtam, hogy nincs szükségünk rá, meg tudjuk oldani magunk is a gondjainkat. Most már belátom, tévedtem” – mondta a Best magazinnak Ábel Anita. A műsorvezető és exe két-három évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy valami nem stimmel a kapcsolatukkal.
„Sajnos tudomásul kell venni, hogy vannak dolgok, amiknek lejár az idejük. Ilyen a mi házasságunk is. (…) Krisztián velem ellentétben nehezebben viseli a változásokat, és emiatt egyre több volt közöttünk a vita, és egyre kevesebb a boldog perc. (…) Túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy a legjobb barátommal éljek együtt” – magyarázta Anita, aki a volt párjával közösen mondta el a kislányuknak, Lucának hogy elválnak. A férfi egy hónapja költözött el.


„Krisztián nagyszerű ember és remek édesapa. (…) Luca akkor megy hozzá, amikor csak szeretne, úgyhogy nem lesz hétvégi apuka. (…) Lucával alszom a szobájában, az ágyában, ami nem éppen kényelmes, de szüksége volt rám. Épp ma reggel mondta, hogy »Anya, este visszaköltözhetsz a szobádba«” – mesélte a műsorvezető, aki azt is kihangsúlyozta, hogy nem egy harmadik miatt ért véget a házassága.

„Egy életünk van, és bizony kell bátor döntéseket hoznunk. Ez a mostani is egy ilyen. Hiszem, hogy jobb lesz neki és nekem is” – tette hozzá.


Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.