EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld III.kerület

Adomány lesz a karácsonyfa

Az advent Óbudán programsorozattal az önkormányzat négy hétvégén keresztül várja ingyenes színpadi műsorral, korcsolyázási lehetőséggel, hangulatos vásárral az itt élőket.

Óbuda-Békásmegyer ebben az évben is karitatív karácsonyfát állított a Szentlélek téren, amely az ünnepek elmúltával a rászoruló családok otthonába visz meleget. Karácsony előtt még egy hétvégén vehetnek részt a helyiek a Fő téri rendezvényeken, amely 23-án 18 órakor az ötvenéves Kaláka együttes koncertjével ér véget.

De érdekes ez a karácsonyfa!
( Fotó: Sáfár Tibor)

Itt minden korosztály jól érzi magát
(Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.