EUR: 323,59 Ft
CHF: 292,01 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Eger

Adventi vasútmodell-kiállítás

Advent első napján megnyílt Hatvan városában a karácsonyig nyitva tartó és ingyenesen látogatható ünnepi vasútmodell-kiállítás.

Advent első napján megnyílt Hatvan városában a Karácsonyig nyitva tartó, ingyenesen látogatható ünnepi Vasútmodell kiállítás. Völgyesi Zsolt, a MÁV stratégiai vezérigazgató-helyettese (kép bal oldal) nyitotta meg az egyedülálló kiállítást, ahol rendkívüli fontosságú, egész Heves megye lakosságának a közlekedését érintő bejelentést is tett. (nagy interjú a 8. oldalon) Hatvan polgármestere, Horváth Richárd (képen középen) sok szeretettel fogadta a meghívott vendégeket és büszke vezetőként taglalta, hogy milyen fejlesztések előtt áll a hatvani pályaudvar. A meghívottak közt volt Kiss Norbert Európa bajnok autóversenyző, (kép jobb oldalán) akiről sokan nem tudják, hogy édesapja nyugdíjazásig szintén a MÁV alkalmazottja volt és Norbinak is rengeteg gyerekkori emlék fűződik a vasúthoz.

Völgyesi Zsolt, a MÁV stratégiai vezérigazgató-helyettese (balra) nyitotta meg az egyedülálló kiállítást, ahol rendkívül fontos, egész Heves megye lakosságának közlekedését érintő bejelentést is tett. Hatvan polgármestere, Horváth Richárd (középen) büszke vezetőként taglalta, hogy milyen fejlesztések előtt áll a hatvani pályaudvar.


A meghívottak között volt Kiss Norbert Európa-bajnok autóversenyző (jobbra), akiről sokan nem tudják, hogy édesapja nyugdíjazásig szintén a MÁV alkalmazottja volt, és Norbinak is rengeteg gyerekkori emléke fűződik a vasúthoz.

Kapcsolódó Cikkek