2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Belföld

Brüsszel nagyon sok migránsnak utalhatott pénzt a migránskártyákra

A kormánypártok szerint nagyon alapos a gyanú, hogy Brüsszel nagyon sok migráns számára igen jelentős összegeket utalt át a migránskártyákra – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)frakciószóvivője szombaton Budapesten.

Újabbnál újabb migránskártyákat találnak az illegális bevándorlóknál, legutóbb a magyar határtól alig 200 kilométerre, Boszniában bukkant elő ilyen kártya – emlékeztetett a kormánypárti képviselő


Nacsa Lőrinc a kormánypártok álláspontját összegezve kifejtette: hetek óta várják a választ az Európai Bizottságtól a feltett kérdéseikre, hogy végre elárulják mennyi pénzt utaltak át ezekre a migránskártyákra, és ezáltal hány embert segítettek be Európába.

Hozzátette: felháborító, hogy Brüsszel miközben az európai polgárok pénzét utalja át a migránsoknak, a feltett kérdésekre nem hajlandó válaszolni.


Ennek a brüsszeli vezetésnek, amely a migránsokat pénzzel, bankkártyával segíti, mennie kell – jelentette ki a KDNP-s politikus, aki rámutatott: azt látják, hogy ez a brüsszeli vezetés a migránsok érdekeit érvényesíti az európai polgároké helyett.

A Fidesz-KDNP szerint olyan uniós vezetésre van szükség, amely az európai polgárokat és az európai családok biztonságát, érdekeit helyezi az első helyre – közölte.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek