EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Belföld

Brüsszel nagyon sok migránsnak utalhatott pénzt a migránskártyákra

A kormánypártok szerint nagyon alapos a gyanú, hogy Brüsszel nagyon sok migráns számára igen jelentős összegeket utalt át a migránskártyákra – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)frakciószóvivője szombaton Budapesten.

Újabbnál újabb migránskártyákat találnak az illegális bevándorlóknál, legutóbb a magyar határtól alig 200 kilométerre, Boszniában bukkant elő ilyen kártya – emlékeztetett a kormánypárti képviselő


Nacsa Lőrinc a kormánypártok álláspontját összegezve kifejtette: hetek óta várják a választ az Európai Bizottságtól a feltett kérdéseikre, hogy végre elárulják mennyi pénzt utaltak át ezekre a migránskártyákra, és ezáltal hány embert segítettek be Európába.

Hozzátette: felháborító, hogy Brüsszel miközben az európai polgárok pénzét utalja át a migránsoknak, a feltett kérdésekre nem hajlandó válaszolni.


Ennek a brüsszeli vezetésnek, amely a migránsokat pénzzel, bankkártyával segíti, mennie kell – jelentette ki a KDNP-s politikus, aki rámutatott: azt látják, hogy ez a brüsszeli vezetés a migránsok érdekeit érvényesíti az európai polgároké helyett.

A Fidesz-KDNP szerint olyan uniós vezetésre van szükség, amely az európai polgárokat és az európai családok biztonságát, érdekeit helyezi az első helyre – közölte.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Május 3. és 5. között rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, valamint a The Carbonfools, az Omen, a Hősök és a Belmondo koncertje várja a látogatókat.

  • Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V.